De catering van Om de hoek

Onze standaardcatering bestaat uit uitstekende koffie (ook cappuccino en espresso), thee, frisdranken, onze beroemde huisgemaakte appeltaart, snoepjes, koekjes en fruit. Dit alles staat de hele dag voor u klaar en is bij de huurprijs inbegrepen.
 
Het lunchbuffet bestaat uit een rijke sortering dik belegde sandwiches (vlees, vis, kaas en hummus), suikerbrood, salade, huisgemaakte soep, verse jus d’orange en een smoothie. We kunnen de lunch uitbreiden, bijvoorbeeld met een extra salade of een hartige taart.

U kunt na afloop van uw vergadering of teamsessie bij ons ook een borrel of een diner gebruiken. Het borrelbuffet bestaat uit verschillende (vegetarische) hapjes. Het diner is een driegangenmenu in buffetvorm. U heeft de keuze uit diverse menu’s. Klik hier voor een overzicht van de cateringmogelijkheden.

Wij bereiden alles in eigen keuken en gebruiken altijd verse en zoveel mogelijk biologische producten. Wij houden standaard rekening met vegetariërs. Heeft u een dieetwens of een allergie, laat het ons weten!