De Bovenkamer: vergaderen in stijl

De Bovenkamer van Om de hoek is een stijlvolle vergaderruimte en bestaat uit een voorkamer, een achterkamer en een serre met een klein, zonnig balkon. Het is een echte Haagse kamer-en-suite met marmeren schouwen, glas-in-lood ramen en hoge, bewerkte plafonds. De Bovenkamer ligt op de 1e etage en heeft een eigen entree. 

In de voorkamer staat een grote vergadertafel met ruimte voor 10 personen, in de achterkamer staan comfortabele stoelen in een kring. Wij kunnen in de achterkamer ook een paar kleine tafels neerzetten om te lunchen of in subgroepen te werken. U kunt voor- en achterkamer door middel van schuifdeuren en een gordijn van elkaar scheiden. De Bovenkamer is geschikt voor maximaal 10 personen. Klik hier voor een overzicht van de mogelijke opstellingen

De Bovenkamer is uitgerust met een grote TV, laptop, wifi en een flip-over met stiften en post-its. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. In de serre vindt u de koffiehoek met uitstekende koffie, thee, frisdranken, kannen water, vers fruit, lekkere versnaperingen en uiteraard onze huisgemaakte appeltaart. 

Check hier de beschikbaarheid van de Bovenkamer en vraag een vrijblijvende offerte aan.