De Bovenkamer: stijlvol vergaderen

De Bovenkamer van Om de hoek is een stijlvolle vergader- en coachruimte en bestaat uit een voorkamer, een achterkamer en een serre met een klein, zonnig balkon. Het is een echte Haagse kamer-en-suite met marmeren schouwen, glas-in-lood ramen en hoge, bewerkte plafonds. De Bovenkamer ligt op de 1e etage en heeft een eigen entree. 

In verband met de coronamaatregelen is de capaciteit van de Bovenkamer maximaal 4 personen. In de voorkamer staat een grote vergadertafel in de achterkamer staat een lekkere loungebank om  coronaproof te ontpannen. U kunt voor- en achterkamer door middel van schuifdeuren en een gordijn van elkaar scheiden. 

De Bovenkamer is zeer geschikt voor kleine bijeenkomsten en coachsessies. De huiselijke sfeer en de persoonlijke verzorging (op veilige afstand) maken dat u en uw gasten zich direct op hun gemak voelen. U kunt de Bovenkamer ook per uur huren voor kortere bijeenkomsten of voor coachgesprekken.

De Bovenkamer is uitgerust met een grote TV, laptop, wifi en een flip-over met stiften en post-its. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. In de serre vindt u de koffiehoek met uitstekende koffie, thee, frisdranken, kannen water, vers fruit, lekkere versnaperingen en uiteraard onze huisgemaakte appeltaart. 

Check hier de beschikbaarheid van de Bovenkamer en vraag een vrijblijvende offerte aan.