De Bovenkamer: stijlvol vergaderen

De Bovenkamer van Om de hoek is een stijlvolle vergader- en coachruimte en bestaat uit een voorkamer, een achterkamer en een serre met een klein, zonnig balkon. Het is een echte Haagse kamer-en-suite met marmeren schouwen, glas-in-lood ramen en hoge, bewerkte plafonds. De Bovenkamer ligt op de 1e etage en heeft een eigen entree. 

In de voorkamer staat een grote vergadertafel in de achterkamer staat een lekkere loungebank. U kunt voor- en achterkamer door middel van schuifdeuren en een gordijn van elkaar scheiden. In de serre vindt u de koffiehoek met uitstekende koffie, thee, frisdranken, kannen water, vers fruit, lekkere versnaperingen en uiteraard onze huisgemaakte appeltaart. De Bovenkamer is uitgerust met een grote TV, laptop, wifi en een flip-over met stiften en post-its. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen.

De Bovenkamer is zeer geschikt voor kleine bijeenkomsten en coachsessies. In verband met de coronamaatregelen is de capaciteit van de Bovenkamer maximaal 4 personen. De huiselijke sfeer en de persoonlijke verzorging (op veilige afstand) maken dat u en uw gasten zich direct op hun gemak voelen. U kunt de Bovenkamer ook per uur huren voor kortere bijeenkomsten of voor coachgesprekken.

Check hier de beschikbaarheid van de Bovenkamer en vraag een vrijblijvende offerte aan.